Коктейлі

RED MULLED WINE

RED_MULLED_WINE0

Склад

Лікер Brandbar Запашний перець – 20мл
Лікер Brandbar Пряна ваниль – 20мл
Червоне сухе вино – 160мл
Палочка кориці – 1шт
Цедра апельсину – 1гр

Ягоди ялівцю – 5шт

Інвентар

Барна ложка, Запальничка, Джигер

Спосіб приготування (Билд)

  1. Підпалюємо палочку кориці і накриваємо її бокалом. Даємо бокалу пропитатися димом
  2. Перегортаємо бокал і додаємо 20мл лікеру Brandbar запашний перець
  3. Додаємо 20мл лікеру Brandbar пряна ваниль
  4. Додаємо ягоди ялівцю
  5. Заливаємо 160мл червоного сухого вина ( рекомендована температура 80 градусів ). Перемішуємо за допомогою барної ложки
  6. Ароматизуємо цедрою апельсина і кидаємо її в бокал.

Залишити відповідь