Осінь – чудова пора року, коли цариця природа дарує нам яскраві фарби, щедрий урожай, огортає останнім теплом. М’який подих вітерця підіймає в повітря легкі павутинки, шелестить під ногами опале листя, навіваючи незрозумілий смуток, занурюючи в роздуми. Непомітно підкрадається холоднеча, настає сезон дощів.
У цей період хочеться зігрітися, прогнати нудьгу, наповнити життя глибиною та змістом. Комусь достатньо для цього пледу та улюбленої книги, хтось відчує себе краще у колі друзів. У жодному разі нікому не завадить гарна добірка осінніх міксів.
Наша компанія має повний спектр напоїв, які підійдуть для приготування коктейлів на будь-який смак. Brandbar пропонує високоякісну продукцію, що дозволяє приготувати чарівні композиції, які допоможуть підняти настрій, впоратися з зажурою та розчаруванням.
Основні правила
Щоб осінні коктейлі стали справжньою насолодою, слід дотримуватись деяких правил при їх приготуванні. Насамперед треба підбирати барвисті, яскраві інгредієнти. Тоді напій виявиться не тільки смачним, а й, як кажуть, «тішитиме око». У похмурі, осінні дні це виявиться, якраз до речі.
Ще одне правило – використання у складі міксів алкогольних напоїв із різним вмістом спирту. Наша компанія презентує широкий спектр виробів різної градусності. Любителям міцних міксів Brandbar пропонує абсент «Вінсент Преміум» та «Вінсент Еліт», які мають 70% алкоголю. Вони добре підійдуть для приготування безлічі яскравих напоїв.
Відчути оригінальність смаку абсенту і, водночас отримати оздоровчий ефект, надає можливість коктейлю «Медовий». Впоратися з його приготуванням зможе навіть новачок в осягненні мистецтва міксології.
Процес складається з кількох простих етапів. Спочатку треба розтопити на водяній бані мед (20 г) з додаванням лимонного соку (30 мл). Далі медово-лимонна суміш виливається в келих і на неї акуратно (можна навіть звичайною столовою ложкою), щоб шари не перемішалися, поміщується абсент.
Класичний шот
Незамінним компонентом для багатьох розкішних композицій є самбука. Наша компанія випускає чудові вироби цієї лінійки. “Ібіца” (42%) і “Зако” (40%) займуть гідне місце в будь-якому барі.
Знаменитим у всьому світі шотом із чудовою самбукою є «Хіросіма». Для приготування знадобиться чарка, куди по черзі наливаються самбука (20 мл), вершковий крем-лікер (20 мл) та абсент (20 мл). Потім у напій акуратно опускається трубочка і на дно наливається гранатовий сироп.
Екзотична суміш випивається одним духом і має незвичайну дію. Після розпиття по всьому тілу розтікається приємне тепло. Ефект, що розслаблює та умиротворює забезпечений. Головне – не перестаратися. Інакше погане самопочуття може зіпсувати навіть найкращий день.
Гаряча трійка
Коли осінь входить у свої права і холод починає пронизувати, як кажуть, до самих кісточок, кращого способу швидко зігрітися, аніж гарячий коктейль, мабуть, не знайти. Скориставшись продукцією Brandbar, зробити це буде легко та просто.
“Карловарська осінь” – це назва не тільки знаменитого музичного фестивалю, що проходить у вересні в Чехії. Так називається чудовий коктейль, який можна приготувати, маючи сиропи «Кленовий» (5 мл) та «Мигдальний» (15 мл), що виробляються нашою компанією. У місткістьіз цими компонентами слід додати 15 мл медового сиропу та 50 мл світлого пива. Далі додаються ще два соки – лимонний (10 мл) та апельсиновий (100 мл), а також 3 шт. гвоздики та паличка кориці.
Наступний етап – максимальне нагрівання одержаної рідини, все ж не довівши її до кипіння. І останнє – запашний напій переливається у місткість з товстими стінками. Бариста рекомендують спеціальний келих для ірландської кави.
“Тодді грог” – ще один чарівний напій, здатний не тільки зігріти, а й підняти настрій. Гренадін від Brandbar відмінно поєднуватиметься в ньому з іншими інгредієнтами. Потрібно ще 50 мл темного рому, четвертинка лимона і така сама кількість апельсина, які слід дрібно порізати. У коктейль додається щіпка кориці та 2 шт. гвоздики. Усі ці компоненти заливаються гарячим чорним чаєм.
Чарівним еліксиром можна назвати глег, який вважається традиційним напоєм у Латвії, Естонії, Данії, Швеції, Фінляндії. Знадобиться половина столової ложки кардамону, який треба потовкти, таку ж кількість гвоздики, одна паличка кориці та цедра одного апельсина. Ці інгредієнти заливають склянкою води і кип’ятять 15 хвилин.
В інший посуд вкладають мигдаль (100 г), родзинки (100 г), бажано без кісточок, цукор (4 ст. л.), заливають червоним сухим вином (750 мл), доводять до кипіння і 10 хвилин проварюють. У цю чарівну суміш додається 300 мл горілки. Відмінним варіантом послужить горілка “Страус”, що випускається нашою компанією.
Далі додають сік апельсина та проціджений відвар із ароматних спецій. І, нарешті, пахуча казкова суміш підігрівається і розливається у підготовлені ємності.
Список коктейлів, які можна приготувати восени, нескінченний. Дуже важливо вибирати для них якісні інгредієнти, якими є вся продукція компанії Brandbar.

English
московитів

