Від скромного початку

Компанія «Брендбар» є одним із провідних виробників елітного алкоголю в Україні. Історія компанії налічує вже понад 20 років.

У 2001 році в результаті відрядження в Австрію та проведення переговорів з фахівцями компанії «Есаром» було ухвалено рішення про спільне виробництво міцного алкогольного напою – абсент. Високий рівень технологій, наявність сировинної бази в австрійських Альпах, географічне розташування поруч зі Швейцарією, батьківщиною абсенту дозволило створити рецептуру абсенту 19 століття, названого «Абсент Вінсент» на честь великого шанувальника напою – Вінсента Ван Гога.

У 2003 році компанія почала випускати абсент «Руж» червоного кольору з дуже цікавою смаковою гамою.

У 2005 році за власними розробленими технічними умовами вперше в Україні компанія Брендбар розпочала виробництво абсенту з 70% вмістом спирту, традиційно названий Вінсент Преміум та Вінсент Еліт. Потім свій асортимент компанія розширила ще одним коктейльним напоєм – самбукою, а у 2008 до колекції додався легендарний напій – джин.

У 2011 році компанія вивела на ринок лінійку лікерів під ТМ Брендбар.

Компанія Брендбар займається виробництвом алкоголю переважно для сфери обслуговування HoReCa. На автоматизованих лініях ТОВ «Горобина» м. Суми під ТМ Brandbar випускаються такі бренди: горілка «Страус», абсент «Вінсент», абсент «Вінсент преміум», самбука «Ібіца», самбука «Зако», джин «Трафальгар», джин «Де Ла Бо», настоянка «Ротвільд», лікери «Brandbar» та сиропи «Brandbar». Загалом у товарному асортименті налічується близько 80 позицій.

Досвід, накопичений роками, дозволяє підприємству забезпечувати незмінно високу якість продукції, що базується на використанні виключно натуральної сировини.

У виробництві продукції ТМ «Брендбар» використовується вода, яка проходить пісочні та вугільні колони та фільтр. За допомогою установки зворотного осмосу коригується склад води.

Для виробництва напоїв використовуються найкращі зернові спирти вітчизняного виробництва.

Ароматні спирти та настої готуються безпосередньо на заводі, для чого закуповуються лише натуральні компоненти: кора дуба, мед, бадьян, кардамон, коріандр тощо.

Забезпечення високої якості завдяки використанню натуральних інгредієнтів є основним принципом роботи компанії Брендбар. Всі компоненти для виробництва своєї продукції компанія привозить з різних куточків світу. Наприклад, бадьян – з Південно-Східної Азії, какао-боби, які використовуються для виробництва лікерів – з Кот-д’Івуару, ваніль Бурбон – з Мадагаскару, плоди Персику та Дині з Таджикистану, а соки полуниці, чорної смородини та вишні з Італії. Високоякісна сировина та сучасне обладнання під керівництвом команди професіоналів дозволили довести кожен виробничий етап до досконалості, що є запорукою успішної роботи заводу, і саме тому продукти, що створені на заводі мають, такий оригінальний й неповторний смак.

Особлива увага на підприємстві приділяється якості продукту, що випускається. Контроль охоплює всі стадії виробництва, починаючи від надходження сировини до випуску готової продукції.

Підтвердженням високої якості продукції Брендбар є оцінки незалежних міжнародних експертів. Серед них – сертифікація за стандартом ISO 9001.

Продукція компанії неодноразово була відзначена численними українськими та міжнародними нагородами, а завдяки стабільній якості та оригінальній рецептурі напоїв, що виготовляються, компанія займає стійку позицію на ринку алкогольної продукції в Україні.

Власне виробництво & Дистриб'юція

Ми постійно розширюємо свій асортимент. А також готові до співпраці на правах дистриб'ютора.