Блог

«Самбука» від виробника в Україні.

Лікери – унікальна лінійка алкогольних виробів. Вони відрізняються солодким, приємним смаком, в якому можна вловити чудові нотки фруктів, ягід, квітів, інших представників цариці Флори. Приваблює багатьох і ніжний, тонкий або навпаки, насичений аромат, яким славляться ці напої.

Вражає також діапазон їхньої міцності. Можна знайти зілля з невеликою кількістю алкоголю, наприклад 15-18%. Але є й такі, вміст спирту в яких сягає 70% і більше.

Золота середина

Самбука – це лікер, який можна назвати «золотою серединою». Спиртовмісна складова займає в ньому 42%. До його складу входять спирт, цукор, аніс, інші трави. Спочатку анісова настойка служила лікарським засобом і була відома ще в середні віки.

Масове виробництво самбуки, як алкогольного виробу, було запущено лише 1851 р. в італійському містечку Чивітавекк’ю. Така, досить прибуткова справа, як випуск оригінального лікеру, що володіє неповторним смаком, почав тоді вести Луїджі Манці.

Через століття нове підприємство відкриває якийсь Анджело Молінарі. Рецептура його самбуки довго трималася в найсуворішому секреті. Саме цей продукт завоював, згодом, не лише ринок Італії, але й успішно утвердився на міжнародному торговому майданчику.

Самбука «Ібіца»

Не давала спокою світова слава цього чудового продукту та нашій компанії. Створення оригінального напою почалося з ретельного дослідження провідними спеціалістами Brandbar технології виробництва самобутнього зілля.

Вирішили вивчити всі деталі саме на батьківщині цього чудового лікеру – сонячної Італії. Коли тонкощі процесу стали зрозумілими, а бажання випускати свій продукт посилилося, почалася розробка рецептури та запуск нового виробу, що одержав назву «Ібіца», у виробництво.

Називається наша самбука так неспроста. Адже розташований у Середземному морі острів, на честь якого і дано таку назву – справжній скарб для любителів клубних тусовок та нічних гулянь. Запальні вечірки, що плавно змінюють одна одну, маса інших розваг дарують нескінченні веселощі та відмінний настрій.

Склад

Застосування новітніх технологій, виключно натуральних інгредієнтів, дозволяють випускати найвищої якості продукцію, що належить до вишуканої категорії лікерів. Щоб самбука «Ібіца» і «Зако» мали чудовий смак та незвичайний аромат, використовується найвищої якості зерновий спирт.

Крім нього, до складу входить цілий букет рослинних компонентів. Насамперед, це, звичайно ж, аніс. Він і надає самбуці той самий яскравий смак і неповторний аромат. Ефект посилюється вмістом інших не менш цікавих трав та ягід. Серед них бадьян, бузина, м’ята перцева, тощо.

Самбука від компанії Brandbar – це безперечно, відмінний настрій. Адже для виробника головне – максимально задовольнити запити найширшого кола споживачів, подарувати всім свято, веселощі, відчуття щастя.

Залишити відповідь