
Склад
Лікер Brandbar Запашний перець – 25мл
Лікер Brandbar Персик – 15мл
Бітер Campari – 15мл
Журавлиний морс – 40мл
Яєчний білок – 20 мл
Інвентар
Шейкер, Сито, Джигер
Спосіб приготування (Билд)
- В шейкер наливаємо 25мл лікеру Brandbar запашний перець
- Далі наливаємо 15мл лікеру Brandbar персик
- Наливаємо 15 мл бітеру Кампари
- В кінці додаємо яєчний білок 20 мл
- Робимо інтенсивний сухий шейк.
- Далі додаємо в шейкер лід і знову робимо шейк
- Переливаємо в охолоджений бокал за допомогою сита.
- Прикрашаєсо апельсиновою цедрою

English
московитів

