Блог

Лікер Brandbar Via lattea – смак справжніх романтиків

Лікер Via lattea – це справжнє диво для тих, хто бажає романтики й полюбляє смакову ніжність. Його назва в перекладі з латинської означає “Чумацький шлях”, і це не просто напій, а справжній кулінарний шедевр вітчизняного виробника, компанії Brandbar.

Цей лікер – результат тісної співпраці українських виноробів з Кевіном Алленом, відомим ірландським технологом-кондитером. Він виробляється з використанням голландських вершкових сумішей та ірландського спирту класу Люкс.

А ще Brandbar Via lattea — це не просто лікер, він є українським аналогом Baileys. Ніжний смак та аромат напою роблять його ідеальним вибором для насолоди в будь-який час дня. Цей напій відмінно підходить як для самостійного вживання, так і для приготування різноманітних коктейлів. Нехай Brandbar Via lattea розкриє перед вами всю свою чарівність та смакові відтінки!

Лікер “Via Lattea” – це не просто напій, а справжнє творіння майстрів своєї справи. Виробництво відзначається великою увагою до деталей та використанням найкращої сировини. Бренд Brandbar повідомляє про своє постійне прагнення до вдосконалення, і «Via Lattea» – це ще один шедевр, що підтверджує статус одного з провідних виробників алкогольних напоїв в Україні.

Словом, Виа Латеа закохує в себе з першої ж миті. Він як файний чарівник захоплює своїми невидимими чарами та дозволяє поринути в мир доброї казки, де панують непереможні любов і злагода.

Властивості лікеру – запорука популярності

«Via Lattea» від Brandbar вирізняється не тільки своїм неповторним смаком, а й широким спектром властивостей, які роблять напій популярним серед шанувальників подібних напоїв.

Виробництво “Via Lattea” – це трудомісткий процес, який передбачає використання виключно найкращих матеріалів та сучасних технологій. Майстри Brandbar складають максимум зусиль для того, щоб кожна крапля лікеру була виключно вищого гатунку. Цілих два тижні, шляхом гомогенізації, триває процес виготовлення даного напою. Це дозволяє виробникам досягти однорідної консистенції, бо саме за такий термін кожна крапелька високоякісного зернового спирту встигає «огорнутися» ніжними вершками. Завершується процес приготування додаванням до лікеру настою ванілі та масло–какао.

Via lattea – це справжній шедевр смаку. Його м’якість та насиченість вражають. З першої ж краплі можна відчути шоколадні та вершкові базові ноти, які відтіняються ванільно-шоколадними домішками в цьому багатому й звучному акорді. Лікер Via lattea – справжнє задоволення для смакових рецепторів. Його ніжність та м’якість просто зачудовує своєю гармонічністю. Вельми дивовижне поєднання ірландських вершків з люксовим спиртом стало фундаментальною основою цієї композиції. А настій какао–бобів та ароматна ваніль Бурбон, виступають тут як підкреслення цього незвичайного поєднання.

Також ванільно–шоколадні ноти відчуваються в ароматному букеті даного виробу. Саме вони і роблять кожен ковток лікеру незабутнім, вишуканим, допомагаючи створити атмосферу ніжної романтики.

Споживання та комбінації

Лікер “Via Lattea” – це не просто напій для особливих зустрічей, але і відмінний акцент для будь-якого заходу чи свята. Він може подаватись як самостійний напій, так і в складі різноманітних коктейлів, що так часто стають справжньою родзинкою сучасних вечірок. Один ковток цього напою здатен розкрити багатогранність смаку і залишити невимовно приємний слід у пам’яті.

Виа Латтеа дуже добре міксується з іншими напоями, збагачуючи їхні смаки, аромати, утворюючи цікаві й незвичні букети.

Один з популярніших коктейлів – After Eight: він нагадує однойменні шоколадні цукерки з м’ятною начинкою. Для його приготування нам знадобиться:

  • 20 мл лікеру Віа Латтеа від Brandbar,
  • 20 мл м’ятного лікеру,
  • 20 мл шоколадного лікеру.

У склянку для коктейлів наливаємо лікери послідовно, в зазначеному порядку. Щоб утворилися три різнобарвні шари не треба змішувати напої, а додавати кожний акуратно за допомогою барного приладдя (коктейльної ложечки). Подавати коктейль After Eight треба холодним.

Не меншою популярністю в світі користується солодкий 25–градусний коктейль сміливих авіаторів під назвою Б–52. Для його приготування знадобляться також одразу три лікера (кожного по 20 мл):

  • Лікер Brandbar Crème de Café (Кава);
  • Лікер Brandbar Via lattea (Віа Латтеа);
  • Лікер Brandbar Curacao orange (Кюрасао оранж).

В спеціальну коктейльну склянку лікери наливаються послідовно, дуже повільно, так, щоб вони «вкладалися» різнокольоровими шарами. Верхній шар можна підпалити. Це зробить подачу більш яскравою, а атмосферу вечірки чи свята незабутньою.

Ще один коктейль, який є варіацією Б–52. Це Хіросіма. В ньому кавовий лікер треба замінити Абсентом Brandbar Vincent Premium. Причому саме абсент повинен складати верхній шар і підпалюватися. Подається мікс із соломинкою, через яку і випивається.

Легкий та освіжаючий коктейль Хмари. В його складі Самбука (20 мл), текіла (20 мл), абсент (10 мл), лікери по 3 мл Блю Курасао та Via lattea. Спочатку в стопку наливаються самбука і текіла. Потім, по краплі додаються лікери і в кінці, за допомогою ложки «вкладається» шар абсенту. Все. Коктейль готовий до подачі й вживання. Його немає сенсу прикрашати, бо лікери в щільних рідинах утворюють красиві прошарки у вигляді хмаринок.

Де і як замовити?

Все необхідне для бару на свята і вечірки можна придбати в нашому Інтернет–магазині Brandbar. Зробивши замовлення в режимі онлайн, ви завжди можете розраховувати на швидку обробку та доставку. Бо ми працюємо з провідним вітчизняним логістом Нова пошта, який привозить товари в будь–який куточок нашої країни.

Залишити відповідь