Блог

Що таке сиропи для коктейлів та десертів?

Сиропи – категорія продуктів, які особливого представлення не потребують. Важко уявити сучасний бар чи кухню без цих виробів. Солодка, ароматна, густа рідина відмінно доповнить будь-який напій та вишуканий десерт.

Чудовий асортимент, який пропонує наша компанія, задовольнить запити кожного, хто захоплюється складанням коктейлів або вважає себе майстерним кулінаром. Їхня висока якість досягається завдяки багатьом факторам. Одними з головних є використання лише натуральних інгредієнтів та унікальних передових технологій.

Види сиропів

На превелику радість справжніх гурманів, сучасна промисловість має у своєму розпорядженні велику різноманітність продукції даної лінійки. Найпростіший варіант – вироби, приготовані з використанням лише цукру та води. Готуються як для короткочасного, так і для тривалого зберігання.

Завдяки тому, що цей вид легко поєднується з іншими рідинами і абсолютно не змінює колір основної страви, він із задоволенням використовується у створенні різних міксів. Потрібним він також є і при приготуванні різноманітних кулінарних шедеврів.

Дуже популярними продуктами вважаються і фруктово-ягідні сиропи. В даному випадку основою для напоїв є соки ягід або фруктів, в які додається цукор. За допомогою застосування спеціальних технологій окремі компоненти перетворюються на ароматну, ніжну, але досить концентровану рідину.

Є цілий ряд інших видів, що успішно використовуються для приготування усіляких цікавих напоїв та солодких страв.

Які бувають смаки

До категорії найпоширеніших можна віднести сиропи фруктові та ягідні. Вони користуються особливою увагою у любителів коктейлів. Деякі мікси, які вже стали класикою, вимагають обов’язкової присутності того чи іншого фруктово-ягідного смаку.

Компанія «Brandbar» представляє великий ряд незвичайних виробів «ягідної» версії. Серед них «Strawberry» – полуниця, «Raspberry» – малина, «Cherry» – вишня, «Currant» – чорна смородина, багато інших. Насиченим, неповторним букетом наповнені всі ці чудові напої.

Великий вибір продукції пропонується і любителям фруктових смаків. Популярністю користуються Grenadin – гранат, Mango – манго, Peach – персик, Pineapple – ананас, безліч інших.

Особливе місце займають у лінійці сиропів цитрусові уподобання. І тут «Brandbar» намагається задовольнити запити улюблених клієнтів. Розкішні вироби є цілою серією. Є тут і Orange, і Lime, і Original Lime, а також знаменитий Curacao.

Поповнити багатство смаків надається можливість екзотичними видами. Крім класичних фруктово-ягідних у вишуканій колекції «Brandbar» присутній «Elderflower» – квіти бузини, «Estragon» – тархун, «Grren Mint» – м’ята, «Lavender» – лаванда, «Tiramisu» – тирамісу і ще кілька десятків інших особливо привабливих смаків.

Як обрати

Щоб приготувати бездоганний, казковий десерт або фантастичний мікс слід насамперед дуже ретельно підбирати інгредієнти. Ця вимога відноситься і до сиропу. Вони повинні відповідати необхідним стандартам. Це дозволить додати смаку та колориту будь-якій страві.

І так, найважливішим є, звичайно, склад продукту. Переважно обирати вироби, що складаються з натуральних компонентів. У цьому плані сиропам нашої компанії немає рівних. У виробництві абсолютно всієї продукції максимально використовується лише природна, екологічно чиста сировина.

Ще один фактор, який обов’язково слід враховувати – консистенція. Вироби даної лінійки, що використовуються для приготування коктейлів, випічки, десертів повинні бути в міру рідкими, легко змішуватись з іншими складовими.

Якісні сиропи, у виробництві яких враховуються відповідна технологія та стандарти, мають пристойний термін придатності. Така продукція не втрачає своїх унікальних властивостей протягом декількох років. Скориставшись досконалими виробами Brandbar, можна легко додати особливі смакові нотки в будь-яку страву або напій.

Залишити відповідь