
Склад
Лікер Brandbar Запашний перець – 20мл
Лікер Brandbar Пряна ваниль – 20мл
Червоне сухе вино – 160мл
Палочка кориці – 1шт
Цедра апельсину – 1гр
Ягоди ялівцю – 5шт
Інвентар
Барна ложка, Запальничка, Джигер
Спосіб приготування (Билд)
- Підпалюємо палочку кориці і накриваємо її бокалом. Даємо бокалу пропитатися димом
- Перегортаємо бокал і додаємо 20мл лікеру Brandbar запашний перець
- Додаємо 20мл лікеру Brandbar пряна ваниль
- Додаємо ягоди ялівцю
- Заливаємо 160мл червоного сухого вина ( рекомендована температура 80 градусів ). Перемішуємо за допомогою барної ложки
- Ароматизуємо цедрою апельсина і кидаємо її в бокал.

English
московитів

