Склад
- 40г апельсина
- 40 мл горілки «Страус»
- Лікер Brandbar Curacao Orange 20 мл
- 15 мл соку лайма • 15 мл кокосового сиропу Brandbar
- 3 краплі соусу Табаско Хабанеро
Спосіб
Мадл, свізл.
Гарнір
чіпси лотоса, листя бамбука, апельсин.
Примітка
сервірувати коктейль на крихту льда.
Спосіб приготування (Билд)
- Висипаємо в бокал 40гр апельсину
- Додаємо 15мл соку лайма. Приминаємо апельсин для того, щоб з нього вийшов сік.
- Засипаємо лід. Наливаємо 15мл кокосового сиропу Brandbar.
- Наливаємо 20мл лікеру Brandbar апельсин курасао
- Додаємо 40мл горілки. Перемішуємо
- Зверху засипаємо крихту льда. Прикрашаємо за допомогою чіпси лотоса, листя бамбука та апельсину.