Блог

Coffeshop Amster – Дивовижне поруч

Пропонована на сучасному ринку різноманітність виробів, іменованих сиропами, має запаморочливі наслідки. Солодку, запашну концентровану масу додають тепер не тільки в каву, а й у випічку, десерти. Деякі варіанти чудово підходять до м’ясних, рибних страв. Маститі кухарі та привітні господині не натішаться перспективами, які відкриває цей продукт.

Але часом така безліч товарів призводить до чималих турбот. Виробників настільки багато, що часто перед покупцем виникає питання, продукт якої компанії краще вибрати. Тут варто звернути увагу на розкішну колекцію Brandbar, яка легко задовольнить запити самого вимогливого гурмана. Воістину – дивовижне поряд.

Усі вироби цієї лінійки готуються виключно із натуральних інгредієнтів. Щоб максимально зберегти корисні компоненти сировини, постійно вдосконалюються методи її переробки. Крім того, впроваджуються нові технології, розробляються ще цікавіші рецепти.

Але є в колекції товари, які мають особливі характеристики. До них можна віднести продукцію Coffeshop «Amster». Найвища якість, насичений смак, неповторний аромат, доступна ціна – це мінімальний перелік переваг.

Смак та аромат

Якщо говорити про різноманітність смаків, то Coffeshop «Amster» пропонує як звичайні, знайомі всім солодкі, тягучі нектари, так і найвишуканіші. Про це говорять самі назви. Екзотичні «Диня тайська», «Глінтвейн Мюнхенський», «Лаванда прованська», «Ваніль Мадагаскарська» бережуть, начебто, якусь загадку. Насправді їх характеризує чудовий смак, що повністю відповідає зазначеним назвам.

Є чим урізноманітнити вже звичну й шановану багатьма каву або доповнити смачненький десерт любителям горіхових відтінків. Для цього чудово підійдуть сиропи «Миндаль Марципан» або «Фундук смажений».

Ідеально поєднується з напоєм, що бадьорить, його вишуканим смаком і запашним ароматом ще один продукт від Coffeshop «Amster» – «Вишня Мараскінова – мигдаль». Класичним поєднанням вважається кокосові нотки. У цьому зможе переконатися кожен, хто спробує додати до кави сироп «Кокос Індонезійський».

Багатьох приваблюють ягідні мотиви. І тут є чим порадувати поціновувачів витонченого. «Полуниця Ельсанта», «Малина Маравілл», «Вишня Принц Альберт» – це чудові нектари. В них безцінний дар природи – стиглі добірні ягоди, вмілі майстри перетворили на справжнє диво. Завдяки таким чарівним сиропам можна експериментувати з кондитеркою, коктейлями, іншими стравами, скільки душа забажає.

Трохи практики

Якщо експерименти проводити немає часу, можна скористатися готовими рецептами. Взяти бодай коктейлі. Присутність такого інгредієнта, як сироп, показано у міксах будь-якої міцності. Любителям напоїв кріпких, можна спробувати приготувати дуже простий у створенні, але міцний та смачний шот «Фрамбуеза».

Інгредієнтів лише три: Сироп «Малина Марвілла» (20 мл), білий ром (30 мл) та одна ягода свіжої малини. Знадобиться невелика чарка, в яку першим наливається сироп. Потім акуратно викладається малинка. Наступна дія – за допомогою коктейльної ложечки обережно укладається шар рому.

Серед безалкогольних особливе місце посідають молочні коктейлі. Тут доречне використання практично будь-яких сиропів – ягідних, фруктових, шоколадних тощо. Класичний рецепт також досить простий. На одну порцію потрібні молоко (200 мл), морозиво (80 – 100 г), лід (4 – 5 к.). Сироп (3 ст. л.) вибирається будь-який до смаку. Всі інгредієнти поєднуються в блендері і «райська насолода» готова.

Простих та доступних рецептів безліч. Головне – придбати якісні, насичені, ароматні сиропи. Чудова колекція Coffeshop “Amster” від компанії Brandbar надає кожному надзвичайну можливість знайти свій смак.

Залишити відповідь