
Склад
Лікер BrandBar Запашний перець – 20мл
Лікер BrandBar Пряна Ваниль – 30мл
Сироп BrandBar гренадін – 15мл
Ягоди чорної смородини
Ягоди ожини
Листя м’яти
Мини – роза
Гаряча вода
Інвентар
Джигер або мірний стакан, Барна ложка, Мадлер
Метод приготування (Мадлінг+ додавання гарячоі води)
- Насипаємо в бокал ягоди чорної смородини
- Насипаємо в бокал ягоди ожини
- Насипаємо в бокал листя м’яти
- Передавлюємо у пюре все компоненти за допомогою мадлера.
- Наливаємо 20мл лікеру BrandBar Запашний перець
- Наливаємо 20мл лікеру Пряна ваниль
- Наливаємо 15мл сиропу BrandBar гренадін
- Додаємо маленькі квітки рози
- Заливаємо все це гарячою водою ( 80 градусів)
- Перемішуємо за допомогою барної ложки
- Насолоджуємось